8.veebruaril korraldas EKVÜ oma liikmetele ühisürituse Kultuurikatlas. Sel korral polnud tegemist tavapärase seminari või koolitusega, vaid Eesti Vabariigi 100-ndale juubelile pühendatud vabamas vormis üritusega.  Selleks puhuks oli esinejaks kutsutud ajaloolane Küllo Arjakas, kes suutis tunni aja sisse mahutada kõige põnevamad ülestähendused omariikluse algusest kuni viimase 25 aasta arenguteni. 

 

Ettekandele järgnes vabamas vormis vestlusõhtu koos suupistete ja keelekastega. Ürituse eesmärk oli ühingu liikmetele pakkuda võimalust kokku saada, suhelda ja tekitada suuremat ühtekuuluvustunnet. Loodetavasti saab sellistest üritustest meeldiv traditsioon ja seekordne katsetus ei jää viimaseks.

Väga meeleolukaks kujunes ka Aivar Uutari poolt läbi viidud Kuldvillaku mäng, kus omavahel võistlesid neli võistkonda - Liina Laas, Ants Vikerpuur, Kuuno Kirspuu ja Veiko Laretei. Sel korral andis kõige enam õigeid vastuseid Kuuno võistkond, kes Kuldvillaku võitis. Kes sel korral üritusest osa võtta ei saanud, võib proovida oma ettevõttes ise Kuldvillaku mängu läbi viia: https://jeopardylabs.com/play/ekv-080220188