Mentorlusprogramm - programm, kus 1-4 tudengit saavad omale EKVÜ liikmete või koostööpartnerite seast mentori, kellega koos käiakse aeg ajalt vabas vormis päevakohastel, eriala puudutavatel teemadel arutlemas ning räägitakse tudengite võimalustest ja tuleviku perspektiivist. Programmi koordineerib EKVÜ ja EKVÜ Noortekogu, kes viib kokku mentor-tudeng paari, jagab informatsiooni ning korraldab programmis osalejatele vastavalt vajadusele koolitusi, erialaseid loenguid ja teemaõhtuid. Ühe mentor-tudeng paari kohtumised toimuvad poole aasta jooksul.

Mida saad sellest SINA?

  • Näha pilti tänapäeva tudengi spektrist - näiteks mis noorele tööturul huvi pakub?
  • Kogemus modereerimisel ja juhendamisel
  • Kontakt võimaliku praktikandi ja tulevase inseneriga
  • Avardada tudengi silmaringi, et temast saaks väärt teadmistega insener

Mida saab sellest TUDENG?

  • Erialase silmaringi laienemine
  • Paraneb koolis õpitu ja erialase töö vahel seoste loomine
  • Kontakte, et tulevikus leida endale praktika- või töökoht
  • Julgus suhelda ja küsida eriala inseneridelt nõu

Registreeri ennast mentoriks: https://goo.gl/forms/3xMUy5sEdQXdpV9y1

Mentor - vähemalt üks aasta kütte, ventilatsiooni, jahutuse (KVJ), sisekliima või energiatõhususe ettevõttes töötanud insener. Mentor on varasemalt ennast koordinaatorile registreerinud ning kinnitab, et vähemalt kord kuus saab ta noortega kokku ja täidab programmi eesmärke.

Tudeng - kütte, ventilatsiooni, jahutuse (KVJ), sisekliima, energiatõhususe või veetehnika eriala tudeng või vähem kui 1 aasta kütte, ventilatsiooni, jahutuse (KVJ), sisekliima, energiatõhususe ettevõttes töötanud insener. Tudeng on varasemalt ennast koordinaatorile registreerinud ning kinnitab, et on valmis kandma juhtivat rolli kokkusaamise organiseerimises ehk hoiab nö kätt pulsil ning võtab vastavalt vajadusele ise inseneriga kontakti.

Küsimuste korral palun pöörduda: Aivar Uutar: See e-posti aadress on spämmirobotite eest kaitstud. Selle nägemiseks peab su veebilehitsejas olema JavaSkript sisse lülitatud.; Helena Kuivjõgi: See e-posti aadress on spämmirobotite eest kaitstud. Selle nägemiseks peab su veebilehitsejas olema JavaSkript sisse lülitatud.