Eelmisel neljapäeval, 12.oktoobril toimus EKVÜ inseneride ja tudengite ühisüritus, kus osales kokku ligi 60 tudengit ja inseneri.

Esimene tund aega oli loengu osa, mille esimeses pooles rääkis Ülar Palmiste ülevaatlikult oma kogemustest töömaastikul, tõi välja praeguse aja suuremad trendid meie erialal  ning lisas erinevaid aspekte, millele tema arust võiks ülikooli ajal rohkem rõhku panna. Palmiste jagas meiega ka oma inspireerivaid kogemusi USA praktikast. Teises pooles tegi Helena Kuivjõgi erialatudengitele ja -inseneridele ülevaate uuest loodavast grupist EKVÜ Noored. Tegemist on EKVÜ uue töögrupiga, mille eesmärk on koondada enda alla KVJ, sisekliima, energiatõhususe ja veetehnika tudengeid ehk tekitada erialatudengite kogukond ja arendada vastava valdkonna tegevusi. Loengus osales 40 inseneri ja tudengit.

 

Pärast loengut mindi üheskoos Bamba piljardisse piljardit mängima, tutvuma ning muljetama. Õhtu jooksul peeti maha piljardi paaristurniir, kus osales 34 inseneri ja tudengit. Turniiri võitsid Egert Sedrik ja Martin Sults. Teise koha said Allan Rasva ja Kristo Õunap ning auväärse kolmanda koha kindlustasid endale Karlis Jänes ja Sandra Uustal. Lisaks turniirimängijatele oli kohal veel ca 20 tudengit, kes said kõrvalväljakutel järgmiseks turniiriks kätt proovida.