EKVÜ 2023/24 hooaja koolitustest

 

Taas on alanud EKVÜ koolitushooaeg, esimeseks ürituseks oli 21. septembril toimunud „Praktikult praktikule“ seminar, kus toetajaliikmed tutvustasid oma valdkonna uusi ideid ja uudistooteid. Lisaks andis EKVÜ enda liige Siiri Salin ülevaate nõndanimetatud roostevabade ning happekindlate teraste tegelikust vastupidavusest ujulate atmosfääris ja võimalikest lahendustest.

Järgmiseks koolituseks on 19. oktoobril aset leidev suitsutõrje seminar. EKVÜ liige ning Eesti parimaid suitsutõrje eksperte Kirill Jermilov annab üritusel ülevaate suitsutõrjesüsteemide üldpõhimõtetest, kavandamisest ning praktilistest näidetest. Seminari teises osas tutvustab Toomas Mandre (Soler & Palau) suitsueemaldusventilaatorite tüüpe ning topeltkasutust.

Novembrikuu lõpus 30. kuupäeval toimuva koolituspäeva teemaks on hooneautomaatika. KVJ inimeste kokkupuuted hooneautomaatikutega on harvad ja segadusttekitavad, seetõttu on koolituse põhiteemaks „Kuidas kokku panna arusaadavat lähteülesannet?“.

Jaanuarikuu koolituspäeva sisuks on kortermajade ventilatsiooni lahendused. EKVÜ on varemgi korterelamute ventilatsioonist seminare korraldanud, aga seoses valdkonna arenguga võib jälle üle vaadata, mis on uued probleemid ning lahendused.

EKVÜ liikmetele saadetakse enne ürituse toimumist teavitus e-maili teel, samuti on EKVÜ kodulehel rubriigis “Koolitus” koolituskalender. Täiendavat infot saab koolitustoimkonna juhi Vahur Põderi (See e-posti aadress on spämmirobotite eest kaitstud. Selle nägemiseks peab su veebilehitsejas olema JavaSkript sisse lülitatud.) käest.