Noortekogu tegutseb jälle

 

EKVÜ Noortekogu on Eesti Kütte- ja Ventilatsiooniinseneride Ühenduse töögrupp, mis tegeleb peamiselt Tallinna Tehnikaülikooli hoonete sisekliima ja veetehnika erialal õppivate tudengite ühendamise ning nende esindamisega erialaliidus.

Käesoleval semestril plaanime EKVÜ Noortekoguga senisest rohkem korda saata. Esmalt on meil käsil motivatsiooniürituse korraldamine, kuhu ootame kõiki hoonete sisekliima ja veetehnika tudengeid, et koos lõbusalt aega veeta ning eesolevaks semestriks jaksu koguda. Eriti soovitame üritusest osa võtta esmakursuslastel, et saaksime kõik uued näod soojalt Noortekogusse vastu võtta. Täpsem info jõuab tudengiteni õige pea.

13. oktoobril toimub traditsiooniline EKVÜ tutvumis- ja bowlinguõhtu, kuhu on oodatud kõik hoonete sisekliima ja veetehnika erialal õppivad tudengid ning EKVÜ liikmed. Ürituse eesmärk on anda võimalus tudengitele kontaktide loomiseks hinnatud inseneridega ning muidugi ka teiste EAKI õppekaval õppivate tudengitega.

Veel plaanime semestri sisse mahutada Haltoni tehase külastuse Soomes ning mõne objektikülastuse, et avardada silmaringi ja näha, kuidas asjad praktikas toimivad. Siinkohal üleskutse EKVÜ liikmetele: kui teate mõnda ehitusobjekti, mille külastus võiks tudengitele huvitav olla, andke meile palun märku. 

Noortekoguga liitumiseks, mõtete ja ettepanekute jagamiseks kirjuta EKVÜ üldmeilile See e-posti aadress on spämmirobotite eest kaitstud. Selle nägemiseks peab su veebilehitsejas olema JavaSkript sisse lülitatud. või Noortekogu esindajale See e-posti aadress on spämmirobotite eest kaitstud. Selle nägemiseks peab su veebilehitsejas olema JavaSkript sisse lülitatud..

 

EKVÜ Noortekogu

Hanna-Loora Pankin ja Karin Krauvärk