EKVÜ koolitustest

 

Peatselt on algamas 2022/2023 koolitushooaeg. Selleks valmistudes on koolitustoimkonnal plaan korraldada iga kuu kindla teemaga koolituspäev, kus mitme ettekande abil vaadeldaks eriala kitsaskohti.

3. novembril 2022 toimub koostöös TalTech-iga Tallinnas Viru konverentsikeskuses konverents „Teadmistepõhine ehitus 2022“. Sellel aastal on fookuses renoveerimine, ressursitõhusus ja ringmajandus. Ettekandeid teevad TalTechi teadlased, riigiasutuste ning kohalike omavalitsuste töötajad, ehitajate ja projekteerijate esindajad.

24. novembril toimuval köögiventilatsiooni päeval on käsitletavateks teemadeks köögikubude projekteerimine, tootjate soovitused ning tegelikud kasutuskogemused.

19. jaanuar 2023 aset leidval küttesüsteemide päeval on plaanis luubi alla võtta küttesüsteemide ehitamise valukohad ning tutvustada tulevikus kvaliteedinõudeid kirjeldavat standardit.

Veebruaris 2023 on kavas suitsutõrje teemapäev, huvipakkuvateks punktideks oleksid näiteks rõhuvahesüsteemid ja nõuded suitsukanalitele.

Hiljem veebruaris, märtsis ning aprillis toimuvad „Praktikult praktikule“ seminarid, kus EKVÜ toetajaliikmed tutvustavad valdkonna arenguid ning uudistooteid.

EKVÜ liikmetele saadetakse enne ürituse toimumist teavitus e-maili teel, samuti on info leitav EKVÜ kodulehe rubriigis “Koolitus” koolituskalendris. Täiendavat infot saab koolitustoimkonna juhi Vahur Põderi (See e-posti aadress on spämmirobotite eest kaitstud. Selle nägemiseks peab su veebilehitsejas olema JavaSkript sisse lülitatud.) käest.